Hvad vi gør

Målet er klart. Vi vil inspirere mennesker til at overgå egne forventninger. Hvad vi gør, for at det kan lykkes, kan du læse mere om her

I intenz arbejder vi med organisationsudvikling ud fra vores 5 kompetencer: Strategi, Kultur, Ledelse, Salg og Måling. Dan dig et overblik vores kompetencer og gå videre til det eller de områder, du ønsker at læse mere om. Nederst på siden har vi samlet vores kundecases, hvor du kan finde konkrete eksempler på, hvordan vi har udviklet organisationer via en eller flere af vores kompetencer.

Strategi

Vi gør strategier nærværende

For at lykkes med strategier handler det om at få menneskene med. Læs her hvordan vi sikrer, at det lykkes og få indblik i, hvilke produkter, vi har inden for strategi. Husk at du altid kan kontakte vores kompetenceteam inden for strategi, hvis du har spørgsmål.

Læs mere om strategi

Virksomhedskultur

Mennesker og kultur er fundamentet for alt, hvad vi gør

Vi ser - og dokumenterer- den direkte sammenhæng mellem bundlinje og passion i organisationerne. Læs her om vores perspektiv på kultur, og hvordan vi skaber en stærk virksomhedskultur ude i organisationerne. I intenz har vi flere stærke ressourcer på feltet, som altid er klar på at uddybe vores tanker og tilgange.

Læs mere om kultur

Ledelse

Vi har en brændende passion for at udvikle ledere - fordi dygtige ledere skaber verdensklasse resultater gennem deres medarbejdere

Find her inspiration og viden om vores tilgang til ledelse  - og læs om, hvordan vi arbejder med ledelse og lederudvikling. Du kan også finde kundecases og møde vores passionerede kompetenceteam inden for ledelse.  

Læs mere om ledelse

Salg

At skabe salg og performance i verdensklasse driver os, da maskinrummet i de fleste virksomheder er salgsafdelingen

Salg handler om at rejse forventninger - og service om at indfri dem. Du får her et overblik over, hvordan vi styrker organisations salgs- og kundekultur. Gennem vores kundecases kan du også søge inspiration og lære os bedre at kende. Vi har sat vores bedste team sammen inden for salg, som du kan kontakte, hvis du har brug for at vide mere.

Læs mere om salg

Måling

Processen og udviklingen omkring en måling er altafgørende

Når vi arbejder med måling i intenz bliver den skræddersyet til den enkelte virksomheds behov. Læs her om vores perspektiv på måling samt hvilke forskellige typer af målinger, vi tilbyder. Hent mere viden i vores kundecases eller kontakt vores stærke team inden for måling.

Læs mere om måling

Cases

At være den bedste inden for alle fem kompetencer kan enhver jo påstå – og det gør vi så! Måske du nu tænker, hvordan vi kan være det på alle 5 områder?

Et berettiget spørgsmål, hvor svaret er enkelt. Vi har i intenz fordelt os på de forskellige kompetencer og har stærke kræfter på hver. På den måde sikrer vi os, at vi er de bedste. Når det er sagt, så giver vi også gerne ordet til vores kunder. Få her et indblik i, hvordan vi arbejder med de 5 kompetencer i praksis.

Find vores kundecases her

intenz Aarhus
Skæringvej 88
8520 Lystrup
Danmark
Tlf: 70 13 35 00
Email: intenz@intenz.com 

intenz København
Diplomvej 381
2800 Lyngby
Danmark
Tlf: 70 13 35 00
Email: intenz@intenz.com

Sitemap
Cookies

AarhusKøbenhavnStockholmMalmö