Velkommen til intenz

intenz er et nordisk konsulenthus, der arbejder med organisationsudvikling.

Vores indgangsvinkel til arbejdet med organisationsudvikling er, at virksomheder når alt kommer til alt, er mennesker - og stort set alt, hvad der sker, er baseret på menneskelig adfærd. Vi går derfor målrettet efter at intensivere menneskelig adfærd og organisationers performance.

For at du kan lære os bedre at kende og få et indblik i hvem vi er, vil vi gerne præsentere de grundsten, intenz bygger på. Hver eneste del spiller en rolle for vores tilgang til vores kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst til hinanden. Nedenfor kan du derfor læse om vores filosofi, vores mission, vision og værdier samt om vores medarbejdere. Nederst på siden kan du se, hvordan du kan kontakte os. Hvis du vil læse mere om, hvordan vi arbejder og udvikler organisationer, kan du finde det under vores kompetencer

Mission + Vision + Værdier

Som kunde, leverandør og medarbejder vil du opleve en stærk kultur i intenz. Vi har et klart formål med vores virksomhed og et ambitiøst mål, som vi dagligt arbejder for at nå. Det har vi formuleret i vores mission og vision. Sammen med et stærkt værdisæt definerer de vores kultur.

Mission

Vi får mennesker og organisationer til at vokse – og skaber passion, performance og resultater.

Vision

intenz er top of mind, når virksomheder ønsker passion, performance og resultater i verdensklasse.

Værdier

intenz er en værdibaseret virksomhed. Vores værdisæt udspringer af ønsket om at være en attraktiv virksomhed – naturligvis for vores kunder, men også for samarbejdspartnere og ikke mindst for os selv. Derfor lever vi efter de fem nedenstående værdier:

Perspektiv
Performance
Professionel
Passion
Pioner

 

Læs om vores mission + vision + værdier

Filosofi

"Det er ikke det, vi gør en gang imellem, som tæller, men vores konstante handlinger." - citat: Anthony Robbins. Læs og se video her om vores tilgang til organisationsudvikling

Hvorfor udvikle?

Hvad gør de bedste virksomheder i verden anderledes end andre virksomheder? – Intet. De gør det samme som alle andre virksomheder – de gør det blot mere intenst. De efterlever deres værdier mere intenst, stræber mere intenst efter at nå visionen, træner intensivt, udvikler sig og sigter endnu højere.

Vores navn tager udgangspunkt i ønsket om at intensivere indsatser og performance. Vi motiverer og engagerer ledere og medarbejdere i processerne med en høj grad af intensitet.

Hvordan vi arbejder

Vi skaber bæredygtig organisationsudvikling – udvikling, hvor ny viden fører til resultater i verdensklasse. Tilgangen er ganske simpel. Vi gør komplicerede begreber så enkle, at de kan implementeres og bruges i hverdagen og ramme hjertet af hver enkelt leder og medarbejder. Vores læringsstil bygges op omkring glæde og intensitet. Glæde, der skaber fundament for læring og udvikling – og ikke mindst glæde ved performance.

Se en video eller læs mere

Medarbejdere i intenz

At have et stærkt og passioneret medarbejderteam er altafgørende for, at vi kan skabe resultater og gøre en forskel for vores kunder. I vores arbejde giver vi meget af os selv – derfor vil vi også gerne her give dig et godt indblik i, hvem vi er– både på ”banen” og uden for ”banen”.

Lær os bedre at kende

Kontakt

Vi vil meget gerne høre fra dig. Kontakt os for en dialog om dine behov - eller for at høre mere om vores kompetencer, inspirationsseminarer, åbne kurser eller andet.

Jes Graugaard
Partner
Tlf: +45 70 13 35 00
Email: jes@intenz.com
 
Elsebeth Wegeberg
Konsulent
Tlf: +45 70 13 35 00
Email: ewc@intenz.com
         
+45 70 13 35 00 Email: intenz@intenz.com
Få kørselsvejledninger og flere kontaktinfo

intenz Aarhus
Skæringvej 88
8520 Lystrup
Danmark
Tlf: 70 13 35 00
Email: intenz@intenz.com 

intenz København
Diplomvej 381
2800 Lyngby
Danmark
Tlf: 70 13 35 00
Email: intenz@intenz.com

Sitemap
Cookies

AarhusKøbenhavnStockholmMalmö