Til inspirationsoversigt
Kultur

Mindfulness - og mit nye yndlingsord - nærvær

Vil du med på en rejse? En lidt eksperimenterende en af slagsen

Ja ja allerede der er du måske mentalt vandret et sted hen, hvor det ikke var tiltænkt. Du får billeder, spiller en mental video af noget, du tænker er eksperimenterende… Eller måske du bare undrer dig over, hvor jeg egentlig vil hen med den indledning – og jeg forstår dig godt.

Jeg vil tage fat i et emne eller et tema om man vil, som er ret fremmede for mig – men som har fanget min interesse i en sådan grad, at jeg inviterer dig med på rejsen.

Mental styrke - meditation - mindfulness...

I intenz, hvor jeg dagligt slår mine folder, brænder vi for at udvikle mennesker og er dybt passionerede for at skabe glæde, performance og resultater i det danske erhvervsliv gennem kompetencer inden for salg, ledelse, kultur, strategi og målinger. For at kunne det og hele tiden holde os i topform, hiver vi en uge ud om sommeren og en i vinterperioden, hvor vi udfordrer os selv og hinanden til at blive endnu skarpere. Vi kalder den form for træning kickoff.

Normalt er det med fokus på undervisningsteknik, salgstræning og andre spændende emner. Denne gang fik vi introduceret noget nyt og anderledes, som mange af os aldrig havde prøvet: Meditation.

En hel uge med meditation hver morgen og hver eftermiddag. Men hvorfor?

Meditation øger fokus, skaber balance og styrker nærværet

Og kan man bruge det i erhvervslivet? Ja man ville næsten være dum, hvis man svarede nej. Netop derfor er jeg også gået i træningslejr, for at prøve en ny vane af og se, hvad den bidrager til..

Følg med her og hør lidt om, hvad det at meditere 1 gang om dagen i de kommende 8 uger egentlig giver…Og hop gerne med på rejsen :o)


intenz Aarhus
Skæringvej 88
8520 Lystrup
Danmark
Tlf: 70 13 35 00
Email: intenz@intenz.com 

intenz København
Diplomvej 381
2800 Lyngby
Danmark
Tlf: 70 13 35 00
Email: intenz@intenz.com

Sitemap
Cookies

AarhusKøbenhavnStockholmMalmö