Til inspirationsoversigt
intenz

TOP 5 - Vores mest populære artikler

I årenes løb har vi søgt at inspirere dig til at skabe endnu bedre resultater. Hvad end det er dig som leder, medarbejder eller privatperson. Her har vi samlet de artikler på vores website, som er blevet læst flest gange.

1. Hvor der er vilje, er der vej
Ved du, hvor meget dine tanker og følelser påvirker dine handlinger? Læs mere her.

 

2. Få en stærkere træningskultur i din organisation
Vi giver dig noget af det, der virker for os. Læs mere her.

 

3. Sæt spark i glædesfølelserne
En af de beviste metoder til at blive lykkeligere er at udvise taknemmelighed. Få her en konkret øvelse, der fylder dig med energi og glædesfølelser. Læs mere her.

 

4. Er du en Duracell kanin?
Videnscenter for arbejdsmiljø konkluderer: "Hver anden leder tjekker arbejdsrelaterede sms’er og svarer på mails i deres ferie. Også blandt medarbejdere breder tendensen sig.". Læs mere her.

 

5. ”Det er vanskeligt at spå – især om fremtiden”
Disse ”vise” ord er ofte blevet brugt, med et smil, når ledere konfronteres med spørgsmålet om deres forventninger til fremtiden? Er strategien nu den rigtige? Vil den sikre virksomhedens succes? Kan virksomheden leve op til det, den lover?. Læs mere her.

 

Vi vil gerne takke dig for at læse med, og håber også at du vil følge med fremover. Vil du være sikker på ikke at gå glip af noget? Så følg intenz på LinkedIn ved at klikke her.


intenz Aarhus
Skæringvej 88
8520 Lystrup
Danmark
Tlf: 70 13 35 00
Email: intenz@intenz.com 

intenz København
Diplomvej 381
2800 Lyngby
Danmark
Tlf: 70 13 35 00
Email: intenz@intenz.com

Sitemap
Cookies

AarhusKøbenhavnStockholmMalmö