Til inspirationsoversigt
Ledelse / Salg / Strategi

Bliv bedre til at huske

Åhh.... hvad var det nu han hed? Træn din hukommelse med en spændende træningsplatform på din telefon.

Kender du følelsen af pænt at få hilst på en ny forretningsforbindelse og pludselig have glemt vedkommendes navn? Eller måske det med at skulle have et møde med en kollega – og lige som du skal til at sige hans eller hendes navn, så smuldrer bokstaverne for dig, og du kan ikke få navnet frem?

Personligt kan det irritere mig noget så voldsomt, når jeg oplever, at jeg ikke kan huske. Det kan være en persons navn, der forsvinder for mig – eller noget værdifuld viden jeg får, men som jeg på en eller anden måde alligevel ikke får lageret i min hukommelse. Det forsvinder bare.

Personligt har jeg sat mig for, at det simpelthen ikke er godt nok – og er jeg begyndt at træne med denne App ”Brain+”.

Brain+ og hele den træningsplatform, som denne app indeholder, er udviklet i samarbejde med ledende hjerneforskere og neurologer i Danmark.

Gennem ”Brain+” kan man styrke hjernes kapacitet og evner – og med skarp træning, som man altid har lige ved hånden, kan man ganske enkelt skabe forbedringer i livskvalitet og produktivitet. Med App´en er der både mulighed for at træne langtidshukommelsen og korttidshukommelsen – og hver ”træningsseance” tager kun 8 min. 

Bonusinfo, som gør det endnu bedre

Udover at øvelserne er super gode og enkle, så er der også mulighed for at holde øje med din udvikling. I den såkaldte ”hjerneprofil” kan du holde øje med, hvor tæt du er på dit mål om at have en god hukommelse. 

Fakta om hjernen

Derudover er der også i app´en mulighed for at læse lidt mere om træning af hjernen. Blandt andet om, hvordan man nu har bevist, at hjernen er yderst modtagelig for træning, invention og udvikling – hvilket går imod tidligere antagelser om, at vi er født med en hjerne med en vis struktur og kapacitet, der gradvist forringes med alderen. Interessant ikke?

Jeg er allerede i gang med at træne - det kan varmt anbefales. 

 

 


intenz Aarhus
Skæringvej 88
8520 Lystrup
Danmark
Tlf: 70 13 35 00
Email: intenz@intenz.com 

intenz København
Diplomvej 381
2800 Lyngby
Danmark
Tlf: 70 13 35 00
Email: intenz@intenz.com

Sitemap
Cookies

AarhusKøbenhavnStockholmMalmö