Til inspirationsoversigt
Strategi

Et nyt år venter - kickstart 2015

Eminent skiløber, fantastisk leder eller uundværlig medarbejder – indfri dine forventninger i 2015

Med nytårskrudt, bordbomber, farverig pynt og champagne tager vi inden længe hul på et nyt år - 2015. Selvfølgelig efter vi har mæsket os i juleand og brændte mandler - og kørt november, december over med lynets hast, Mange virksomheder sidder lige nu og planlægger budgetter, mål og strategi for det kommende år, alt imens der er høj puls og performence for at hente det sidste i kassen, inden året rundes af. 

For mange er det nye år lig med nye forventninger, nye mål og nye prioriteter.

Men hvad gør vi egentlig for at sikre høj performance fra start i det nye år? Hvad gør vi for, at hæve niveauet, så de nye ambitioner indfries?

Satser vi på, at heldet er med os og krydser fingre, når vi hopper ind i det nye år? Eller hvad er planen?

At lykkes med et nyt mål eller en ny strategi er ligesom at stå på ski

Val Tourens er dækket af 2 meter dyb, kold og glimtende sne. Forventningens glæde optrappes ved at kigge ud på pisterne, alt imens hyttens hjemlige rammer beroliger sindet. Strategien er at blive en eminent skiløber, men bliver man det på én dag? Og er det den første dag, man er afsted?

Som når vi skal lykkes med en hvilken som helst anden strategi, hvad enten det er på det personlige plan eller i en virksomhedskontekst, så kræver det masser af øvelse.  Det kræver viden om, hvilke bevægelser der er hensigtsmæssige, hvordan man skal vægte kroppen og generelt en teknisk kunnen, der opbygges gennem træning.

På pisterne møder man - ligesom i dagligdagen- udfordringer i forskellige afskygninger. Måske er der ikke den sne, man forventer – måske er der mere? Eller måske vil skiene ikke helt det, man giver dem besked om.  Vi må erkende, at man ikke bare kan hoppe i et par ski og blive verdensmester i første hug. Det kræver træning, træning og træning. Somme tider forlanger træningen tid til refleksion – tid til at vi lige bremser op på pisten, tager en dyb indånding og tænker over, hvordan det egentlig går. Bliver vi ved med at køre med gamle, uhensigtsmæssige vaner? Hvad var det nu, vi skulle have for øje?

Kickstart dit 2015

At lykkes med en strategi eller et mål, hvad enten det er på ski eller i en virksomhed, kræver masser af træning - glæde, gejst og energi. Ligesom titlen som verdensmester i skiløb ikke falder om halsen den første dag, så bliver man heller ikke verdens bedste virksomhed, leder eller medarbejder på én dag. Udfordringerne møder os i forskellige afskygninger, der skaber tinder og dale i vores dagligdag. Spørgsmålet er, hvordan angriber du det nye år?

Kickstart dit 2015 – kom i gang med det samme og indfri dine forventninger til det nye år – så det bliver et Happy New Year.

Se oversigten over vores gratis inspirationsseminarer, hvor du kan komme afsted og hente inspiration inden for temaerne: Performancekultur, Forandringsledelse, Effektivitet, Effektive målinger, High Performance Teams, Selvledelse og Salgskultur. Læs meget mere her

Rigtig god fornøjelse.

 


intenz Aarhus
Skæringvej 88
8520 Lystrup
Danmark
Tlf: 70 13 35 00
Email: intenz@intenz.com 

intenz København
Diplomvej 381
2800 Lyngby
Danmark
Tlf: 70 13 35 00
Email: intenz@intenz.com

Sitemap
Cookies

AarhusKøbenhavnStockholmMalmö