Til inspirationsoversigt
intenz

Turbo, vind i håret og nye muligheder

Vil du med på en smuttur tilbage til året, der gik og et kig på året, der kommer i intenz – og se, hvad der gemmer sig af gaver til dig

Til trods for, at sneen endnu ikke har meldt sin ankomst, og hvidjuls-barometeret er på under 5 procent, kan man nærmest høre, hvordan julen kommer listende. De evige julehits, julelysene og duften af brændte mandler har gjort sit indtog. Ja inden vi ser os om, står den på juleferie og 2014 venter håbefuldt på at melde sin ankomst. 

Lad os tage et tilbageblik på 2013 og et kig frem mod 2014– og se, hvad der gemmer sig af gaver til dig under overskrifterne:

 

NYT WEBSITELÆKRE LOKALERNYT SEMINARKATALOG 

2 DAGES KURSUS I SELVLEDELSEFLERE RESSOURCER & E-LEARNING

 

 

I slutningen af 2012 – for omtrent et år siden- satte vi os et mål om at øge yderligere kvaliteten i alt, hvad vi laver. Ganske enkelt fordi vi vil gøre en forskel og skabe glæde og resultater for endnu flere mennesker og organisationer.

Det har betydet, at 2013 har været et år med vind i håret og fuld fart fremad.

Nyt website lanceret - www.intenz.dk

  I marts gik vi i luften med et helt nyt og dynamisk website, hvor du kan hente viden, inspiration og nogle af vores bedste værkøjer til at skabe glæde og performance i verdensklasse. Målet har været at skabe en dynamisk platform, hvor du selv kan skræddersy den inspiration, du ønsker at få. Skal det være om Ledelse? Salg? Eller Kultur? … Og hvad med formen? Vil du se en video? Læse en artikel?... Valget er dit - og det der er smart, er, at du nemt kan hente inspirationen - også på vores mobilsite, der er tilpasset, så det er nemt at navigere på websitet og finde det, du skal. 

Vi sørger for flere gange om måneden at komme med ny inspiration til dig. Har du læst den seneste artikel om performancekultur, hvor god feedback er i fokus? Hvis ikke, så har du stadig muligheden.

Feedbacken har været overvældende – tak til alle jer, der har givet jer tid til at give os feedback på sitet. Det glæder os at se, at så mange organisationer aktivt bruger vores website som værktøj for deres udvikling. 

Engelsk website også lanceret – www.intenz.com

 Det er med stor stolthed, at vi nu også har lanceret et nyt engelsk website med samme lækre design og brugervenlighed til vores internationale kunder.

 

Nye lækre lokaler med gode faciliteter og plads til at inspirere en masse

 Det er en sand fornøjelse at kunne byde velkommen i vores nye lokaler i Aarhus på Kirstinelund, hvor vi med grønne arealer, gammeldags gårdhygge og topmoderne konferencefaciliteter kan give dig en endnu bedre oplevelse – og hvor vi har plads til at give endnu flere muligheden for at komme og blive inspireret på vores inspirationsseminarer.

Nyt katalog for foråret udkommet – har du set forårets seminar-nyhed?

 Mere end 2.500 personer har allerede deltaget på et af vores 4 timers inspirationsseminarer, og i foråret 2014 giver vi dig igen chancen for at kigge ind i vores ”showroom”, og dermed muligheden for at hente inspiration og perspektiv, der gør en forskel for dig – og forbedre dine og din virksomheds resultater.

I dette forår går vi i luften med et helt nyt seminar, hvor vi tager fat i temaet effektive målinger. Hvad bør en måling indeholde for at måle performancekulturen, og hvordan kan ledere og medarbejdere arbejde effektivt med forbedring af målingens resultat? Læs mere om seminaret og tilmeld dig her.2 dages kursus i selvledelse – først til mølle

Vores åbne kursus i selvledelse har været afholdt med stor succes – og flere deltagere er vendt tilbage med livsbekræftende og energiskabende historier.

Jeg har arbejdet med intenz i en del år nu, og føler mig velbevandret i deres teorier og modeller. Men hold da op! 2 dage på Selvledelse er en mega-vitamin-indsprøjtning til forståelse af de meningsfyldte ting her i livet. Virkelig livsbekræftende! Nu er man parat til at fortsætte ud i livet med nye værktøjer, som giver mulighed for 110 % udnyttelse af den tid der måtte være tilbage." - Morten Dyrner, Adm. Direktør, Holm & Halby A/S. 

Vi er ikke et sekund i tvivl om, at temaet selvledelse er højaktuelt for alle i en travl hverdag, hvor det hele gerne skal gå op i en højere enhed – og det ser vi også på interessen for vores gratis seminarer om temaet.

Flere deltagere på inspirationsseminarerne har opfordret os til at lave et åbent kursus i selvledelse igen. Det vil vi rigtig gerne, hvis der er flere der har lyst.

Målet er, at vi den 25. – 26. marts afholder åbent kursus i selvledelse. Hvis interessen er stor, bliver deltagelse efter først til mølle. Har du lyst til at deltage? Så tilmeld dig ved at sende en mail til sho@intenz.com.

Læs mere om kurset her.Nye medarbejdere og turbo på E-learning

 Med 4 nye medarbejdere i løbet af 2013 er der sat gang i spændende projekter, udvikling og træning for at blive endnu stærkere. De ekstra ressourcer har også givet os muligheden for at sætte turbo og ekstra fokus på E-learning hos vores kunder. Derfor går vi i januar 2014 i luften med en helt ny, brugervenlig og lækker platform som supplering til de processer, vi kører ude ved vores kunder. Samtidig har vi oprustet i forhold til vores leveringskraft, så vi med et mangfoldigt passioneret team er klar til at tage 2014 med storm. 

 

Med en smuttur tilbage til året, der gik og et kig på året, der kommer, vil vi i intenz ønske dig og dine kære en helt fantastisk jul og et godt nytår. Vi ses i 2014


intenz Aarhus
Skæringvej 88
8520 Lystrup
Danmark
Tlf: 70 13 35 00
Email: intenz@intenz.com 

intenz København
Diplomvej 381
2800 Lyngby
Danmark
Tlf: 70 13 35 00
Email: intenz@intenz.com

Sitemap
Cookies

AarhusKøbenhavnStockholmMalmö