Til inspirationsoversigt
Ledelse

Forandringer - succes eller fiasko

Læs med her og få inspiration til, hvad der skal til, for at nå i mål

Det fleste af os kan formentlig nikke genkendende til, at forandringer er noget, vi støder på igen og igen – og så en gang til. Ønsket om konstante forbedringer, procesoptimering og endnu bedre resultater gør, at forandringer fylder i de flestes dagligdag. Netop derfor er det også tankevækkende, at virksomheders succesrate hvad angår forandringer er skræmmende lav.

Helt op mod 2 ud af 3 forandringer mislykkes – og hvorfor så det?

 

Et nøgleord, der ofte glemmes

Tålmodighed  - eller mangel på samme - er en af de afgørende årsager til, at langt fra alle søsatte forandringer kommer i havn. Udfordringen i de fleste forandringer er, at de tager lang tid og kræver mange ressourcer af direktionen og lederne – og selvfølgelig også medarbejderne. Ja, hvor der bruges mange ressourcer på at tænke nye tanker og igangsætte nye initiativer, er tiden ofte mere sparsom, når det gælder selve implementeringen.

En forandring kræver planlægning, involvering og vigtigst af alt ”is i maven”. Vi skal som ledere kunne ”vente på” resultatet af forandringen og ikke blive utålmodige over processens manglende resultater i første huk. Forandringer tager tid – både før – under – og sandelig også efter. Og der er ingen tvivl om, at det udfordrer os, fordi vi ønsker resultater her og nu.

 

Glade dage kræver involvering og stærk kommunikation

Hvis vi skal have skabt glæde og begejstring i vores organisation om en given forandring, så organisationen mentalt (eller fysisk) klapper af glæde, kræver det stærk ledelse. Som ledere skal vi beherske kommunikation på et meget højt niveau og formå at skabe lyst hos andre til at overgå egne forventninger. Med andre ord har vi en fornem opgave i at dyrke energien, drivkraften og gejsten - og skabe tro og overbevisning i organisationen. 

Vi vil gerne inspirere dig til, hvordan du skaber succesfulde forandringer. Kom med på vores gratis seminar, som du kan læse mere om her 

 


intenz Aarhus
Skæringvej 88
8520 Lystrup
Danmark
Tlf: 70 13 35 00
Email: intenz@intenz.com 

intenz København
Diplomvej 381
2800 Lyngby
Danmark
Tlf: 70 13 35 00
Email: intenz@intenz.com

Sitemap
Cookies

AarhusKøbenhavnStockholmMalmö